WO-2811 (Waterongevallenvoertuig)

Post Nederhorst den Berg heeft als specialisme: Duiken. Dit specialisme voeren wij voor de hele regio Gooi en Vechtstreek uit. Ook kunnen wij voor bijstand naar Utrecht, Amsterdam of Flevoland opgeroepen worden. Dit voertuig is van alle gemakken voorzien zoals verstelbare stoelen, stahoogte in het voertuig, meer opbergruimte en 2 extra stoelen incl duiksets. Dit voertuig word onder andere opgeroepen voor: persoon(en) te water in nood, voertuig(en) te water, dier in nood (Te water). In het voertuig is er plek voor 6 mensen, waaronder 4 duikers, 1 duikploegleider en 1 Chauffeur. Dit voertuig is sinds 24 april 2014 in dienst.

Merk Mercedes Benz Sprinter
Bouwjaar 2013
In dienst 24 april 2014
Soort Duikwagen / WO
Bezetting 6 personen (4 duikers)
Bijzonderheden 4 complete duikuitrustingen, zuurstofkoffer, EHBO koffer, redbrancard , bergingsmateriaal, Lichtmast, Ladder/trap, Externe luchttoevoer duiker in nood.
Om ook in de toekomst te kunnen helpen bij waterongevallen zijn wij op zoek naar nieuwe duikers. Denk jij dat het wat voor jou is en wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op of spreek ons aan bij bijvoorbeeld een oefening langs de waterkant!