Afscheid Henk van der Aar bij post Nederhorst den Berg

Vrijdagmiddag 15 juni werd in de brandweerkazerne van Nederhorst den Berg officieel afscheid genomen van Henk van der Aar. Henk is ruim 40 jaar vrijwilliger geweest bij de brandweer van Nederhorst den Berg. Henk is begonnen bij de kazerne aan de Voorstraat. Vervolgens heeft Henk de verhuizing meegemaakt naar de Dammerweg en ook naar de huidige locatie aan de Blijklaan. In het bijzijn van zijn vrouw Karin, kinderen en aanhang werd stilgestaan bij zijn carrière. Vele anekdotes werden verteld door postcoördinator Bart IJkhout en leuke en minder leuke gebeurtenissen kwamen ter sprake. Henk heeft in die 40 jaar vele opleidingen gevolgd en functies bekleed zoals manschap, chauffeur, bevelvoerder, duikploegleider, schipper, oefenleider en duiker. Laatstgenoemde functie heeft hij tot eind 2017 met veel plezier gedaan.
Zijn vrouw Karin werd ook hartelijk bedankt voor de steun in al die jaren. Het is voor een brandweermens belangerijk om gesteund te worden door het thuisfront. Soms om je hart te luchten maar ook omdat afspraken niet altijd door kunnen gaan door diensten en/of uitrukken.

Henk blijft beroepsmatig als technische dienst medewerker nog wel actief bij de Brandweer Gooi en Vechtstreek maar is niet meer actief in de uitrukdienst. Karin blijft als oppasmoeder nog wel vrijwilliger bij de kazerne. Een oppasmoeder komt bij een uitruk ook naar de kazerne om de kleine kinderen van de brandweermensen op te vangen.

Namens het hele team willen we Henk bedanken voor zijn inzet voor onze post en de gemeenschap en geniet van je welverdiende extra vrije tijd! Want 40 jaar is echt een unieke prestatie!!

Comments are closed.